Cultureel Centrum De Pas

Opvallend en elegant - 

De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw gevestigd. De Pas is een plek waar men kan genieten en waar contacten gelegd worden. Dit cultureel centrum is voor vele niet meer weg te denken uit het centrum van Heesch. Het idee was om het pand  te voorzien van een hernieuwde en sprekende uitstraling. Zirvic werd gevraagd om een bijdrage te leveren aan een passende oplossing. 

 

Accentueren met licht

De opdracht was om het gehele pand te voorzien van led verlichting en om het op elegante wijze in een nieuw jasje te steken. De wens hierbij was om op te vallen, maar het aanzien toch representatief en professioneel te houden. Gekozen werd om delen van het gebouw te accentueren. Om volledig aan deze wensen te voldoen zijn er door Zirvic led armaturen op maat gemaakt.  Om betere accenten te kunnen leggen is er gekozen voor een smalle openingshoek van de lens.  Elk armatuur is geplaatst bij een grondpijler, waardoor de grondpijlers geaccentueerd worden.

 

Kleuren en kwaliteit

De gemeente en De Pas wilden gebruik maken van de mogelijkheid de verlichting in te stellen in verschillende kleuren. Via een gebruiksvriendelijk systeem kan de verlichting eenvoudig aangepast worden naar iedere RGB kleur om zo een sfeer naar wens  te creëren. Tevens is er bij de vervaardiging rekening gehouden met stevigheid, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Zo heeft Zirvic met succes dit mooie gebouw in Heesch voorzien van een nieuwe elegante uitstraling met een opvallend aanzien.

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat