Historisch pand Het Oude Raadhuis aangelicht

Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend pand te noemen. Zirvic zorgde er met passende LED-verlichting voor dat de pracht van dit pand ook ’s avonds volledig tot zijn recht komt.

Zirvic heeft de opdracht gekregen het pand te verlichten met passende LED-oplossingen. Belangrijk hierbij was met name, dat alle karakteristieke elementen van het pand op een gepaste wijze verlicht zouden worden. Hierbij was van belang dat deze elementen subtiel uitgelicht zouden worden, zonder dat de omgeving ook direct verlicht zou worden.

Om aan de wensen van de klant te voldoen, heeft Zirvic een armatuur op maat geleverd. Deze armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor het subtiel verlichten van diverse grote oppervlaktes. Om de juiste belichtingshoek te kunnen realiseren, zijn eveneens maatwerk-lenzen gecreëerd. De armatuur zorgt voor een energiezuinige en krachtige bundel licht. Om te kunnen zorgen voor een passende verlichting in elke situatie, heeft Zirvic gekozen voor een armatuur waarbij de warmtekleur regelbaar is. Daardoor kan door eenvoudige aansturing iedere gewenste sfeer gecreëerd worden.

Naast dit mooie historisch pand zijn ook de fontein van heesch en het creatieve centrum de Eijnderic mooi aangelicht. Deze vindt u terug in de andere showcases. Het centrum van Heesch 'licht' er steeds mooier bij. 

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat