Routz

Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting 

 

- Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste aanvraag van Routz was verlichting om het nieuwe logo van Routz aan te lichten. Aangezien het pand gesitueerd is langs de snelweg wilde zij graag dat het logo vanaf de snelweg zichtbaar zou zijn, zowel overdag als 's avonds.  Hiervoor zijn toen enkele concepten ontwikkeld. Echter werd na een lang telefoongesprek tussen Zirvic en Routz duidelijk dat zij ook een gevelbord nodig hadden en dat Zirvic dit ook voor Routz kon realiseren. Zo is het ontwerp ontstaan zoals deze uiteindelijk is ontwikkeld. 

 

Er is een geslepen RVS achterbord gemaakt met daarop de vijf letters van Routz, tevens van RVS. Deze vijf letters zijn allen gecoat in de juiste RAL kleuren, vier in wit en één in zwart zoals het logo van Routz gebruikt wordt. Door het geslepen RVS achterbord heeft het bord een chique uitstraling in combinatie met de strakke gecoate witte en zwarte letters, zodat het bord in het daglicht ook de nodige aandacht trekt. Tevens zorgt het bord in de avond ook voor enige bekijks aangezien de letters vanuit achter met led zijn verlicht wat weerkaats op het RVS achterbord. Doordat het achterbord van geslepen RVS is, wordt hier een extra dimensie gegeven aan de lichtbundels wat zorgt voor een apart effect.

 

Om het grote geheel op te kunnen hangen op het pand heeft Zirvic tevens gezorgd voor een stevige RVS montagebord waardoor het bord gemakkelijk te monteren was voor Routz. Al met al een project van een heel ander kaliber maar vooral een zeer geslaagd project opgeleverd door het deskundige en creatieve team van Zirvic. 

 

Onderstaand vindt u enkele foto's van dit project. Echter zijn enkele foto's net na de productie genomen waardoor een nog stuk folie op het bord zit ter bescherming voor het transport en de montage. 

 

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat