Strijbosch

“The smart choice in LED” - Strijbosch

“The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan die ook uitstekend aansluit bij de bedrijfsfilosofie van Zirvic. Voor de verlichting van de gevel van hun hoofdkantoor koos Strijbosch voor de slimme LED-oplossingen van Zirvic. De wensen hierbij: behoud van de prachtige uitstraling van de steensoort, verlichting die aan te passen zou zijn in kleur en een laag energieverbruik. Zirvic zorgde voor een oplossing die aan al deze wensen voldoet.

 

Professionele uitstraling

Als leverancier van elektrische huishoudelijke apparatuur, professionele was-, droog-, en strijkapparatuur, professionele horeca-apparatuur en audiovisuele middelen, heeft Strijbosch een hoofdkantoor met een dubbelfunctie. Zo is het pand, gevestigd in Nistelrode, niet alleen het kantoor van directie en management, maar ook een showroom voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een representatieve uitstraling, met professionele verlichting, was dan ook één van de vereisten.

 

Bijzondere steensoort

Onderdeel van de vraag vanuit Strijbosch, was de wens om de bijzondere steensoort van de gevel met de LED-verlichting tot zijn recht te laten komen. Er is daarom gekozen voor een ‘koude’ lichtkleur, waarbij de natuurlijke tinten van de steen in het licht behouden blijven. Om de gevel zo goed mogelijk uit te kunnen lichten, hebben we een maatwerk-armatuur ontwikkeld, met maatwerk-optiek.

 

Lichtkleur aanpassen

Een wens die Strijbosch daarnaast bij Zirvic had neergelegd, was de mogelijkheid om de kleuren van het licht aan te kunnen passen. Daarom voorzag Zirvic de verlichting van de LED-interface, waarmee de warmtekleur gericht aangestuurd kan worden, via een gebruiksvriendelijk systeem. Strijbosch kan de verlichting met een afstandbediening eenvoudig aanpassen naar iedere gewenste RGB-kleur, zodat het iedere gewenste sfeer kan creëren.

 

Zeer energiezuinig

Eind 2012 heeft Zirvic deze complete oplossing opgeleverd. Een oplossing die niet alleen functioneel gezien voldoet aan de wensen van Strijbosch, maar ook erg energiezuinig is. Met een gevel van maar liefst 65 meter lang en een totaal opgenomen vermogen van slechts 320 Watt, vormt deze architectuurverlichting een bijzonder duurzame oplossing. 

 

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat