Van Herpen Haar & Bijoux

Bijzonder geavanceerd 

- Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat de zaak voor een unieke combinatie van hippe kapsels en prachtige sieraden. Daarnaast won de salon al eens een prestigieuze kappersprijs. Maar ook het pand is prachtig te noemen. Zirvic mocht er een bijdrage aan leveren.

 

Subtiel uitlichten

Het gebouw waarin Van Herpen Haar & Bijoux gevestigd is, is een nieuw pand: het werd in oktober 2011 in gebruik genomen. De zaak heeft een schitterend en stijlvol interieur, tot in de puntjes verzorgd en zeer trendy. Uiteraard wilde Van Herpen Haar & Bijoux na dit prachtige interieur een even stijlvolle gevel creëren. De opdracht, die in juni 2012 werd gerealiseerd, was dan ook om het pand subtiel tot leven te laten komen in de avond.

 

Feestelijke kleuren

Naast het uitlichten van de gevel was er ook vraag naar de mogelijkheid het rustige witte licht te vervangen door feestelijke kleuren. Zo wilde Van Herpen het pand in een oranje licht kunnen zetten tijdens Koninginnedag, een EK of WK. Ook moest het mogelijk zijn het pand met paarstinten te verlichten met Kerstmis.

 

RGBW-armaturen

Om optimaal op de wensen van Van Herpen Haar & Bijoux in te spelen, ontwikkelde Zirvic een geavanceerde oplossing. Zo werden het pand en de stoep voor het pand voorzien van RGBW-armaturen op maat, met maatwerk-lenzen en een doordacht aansturingsysteem. Daarmee kan Van Herpen Haar & Bijoux de kleur van de armaturen zelf aansturen via een laptop of tablet. Zirvic zorgde voor stijlvolle, functionele en gebruiksvriendelijke verlichting.

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat