Techniek

Doordat Zirvic bestaat uit een samenwerkingsverband van twee gerenomeerde bedrijven werkzaam in de Metaaltechniek en in LED Solutions, heeft Zirvic alle belangrijke disciplines in huis. Onderstaand vindt u een kleine toelichting op deze disciplines. Indien u graag verder ingaat op de technieken neemt u dan contact met ons op, dan geven wij graag persoonlijk antwoord op al uw vragen.

 

Constructietekenen 
Zirvic beschikt over een eigen constructietekenaar die alle mogelijke prototypes of concepten voor u uit kan werken in uitgewerkte 2D of 3D tekeningen. 

 

Produceren van de constructie 
De ontworpen concepten kunnen volledig geproduceerd worden in eigen fabriek. Zirvic beschikt over de meest essentiële plaatbewerkingsprocessen, lasersnijden, ponsnibbelen en kanten. Verder hebben we diverse lastechnieken in huis zoals puntlassen, stiftlassen, MIG/MAG en TIG lassen. Daarnaast wordt ook voorzien in volledige assemblage van de producten.  

 

Oppervlaktebehandeling 
Op het gebied van oppervlaktebehandeling is Zirvic uitgerust met een complete poedercoatafdeling met specifieke voorbehandelingsprocessen. Het is mogelijk de armaturen van elke gewenste RAL kleur te voorzien. U kunt dus de armaturen van uw LED oplossing perfect aan laten sluiten bij uw huisstijl. 

 

Elektronica ontwikkeling 
Zirvic heeft een eigen engineeringbedrijf, gespecialiseerd in elektronica ontwikkeling en productie van maatwerk embedded software en hardware voor de aansturing van LED installaties.

 

Elektronica componenten samenstellen
Bij Zirvic worden alle geproduceerde en geassembleerde componenten samengesteld en uitvoerig getest voordat het uitgeleverd en geïnstalleerd word.
 

Installeren en Programmeren
Na het installeren van de led armaturen op locatie, worden deze op de juiste positie gemonteerd de openingshoek van de lenzen worden afgesteld en de aansturing word naar wens geprogrammeerd.

 

De Fontein  De gemeente Heesch wilde naast het renoveren van de natuurstenen dwarsliggers, de fontein ook een nieuwe
Traditionele vormen, een klokkentorentje en prachtige ornamentiek. Dit voormalige raadhuis is met recht een schitterend
Gevelbord met geïntegreerde LED verlichting    - Routz is met haar pand gesitueerd aan de A2 in Echt. Allereerste
Spelen met licht – Acket Drukkerij en Kartonnage is met haar pand gesitueerd aan de hypermoderne Weg van de Toekomst
Opvallend en elegant -  De gemeente Bernheze en cultureel centrum De Pas zijn gezamenlijk in hetzelfde gebouw
“The smart choice in LED” - Strijbosch “The smart choice in electronics”, dat is de slogan van Strijbosch. Een slogan
Bijzonder geavanceerd  - Van Herpen Haar & Bijoux in Heesch is in alle opzichten een bijzondere salon. Zo staat